torsdag 15 mars 2007

big fat momma

Häromdagen kollade jag och Olle på priser för gym/badkort. Ganska dyrt men man får ju använda det hur ofta man vill, som SL kort. Jag var faktiskt på väg att köpa men sedan kollade jag på öppettiderna, de flesta stänger kl 21, det innebär att jag inte hinner direkt träna efter jobbet när jag slutar 19.00. Och jag slutar alltid 19.00. Det skulle bli för jävla stressigt och inte det minsta roligt. Jag kan lika gärna köpa en träningscykel.
Anledningen till att träna för mig är att jag håller på och svimmar när jag har går upp för backen och sedan trapporna när jag kommer hem.
Jag tror inte att jag skulle må så mycket bättre med min utsida heller, jag har inte så mycket emot att vara "rundlagd". Det är faktumet att jag är så ful i ansiktet som är mitt problem. Jag blir inte alls bra på bild, bara om jag får 20 försök och jag tar bildrna själv. Då kan jag kontrollera mina ansiktsspasmer och förvridningar. Kort sagt: det finns ingen anledning för mig att gå ner i vikt jag skulle ändå vara ful.

Nu ska jag försöka gör en huvudbonad, accessoar av ett diadem, tyll och diverse sidenband.
Om det blir bra kanske jag startar en verksamhet och säljer det.
DIY bitch!

Dagens låt:
Manic Street Preachers-"Stay Beautiful"

Inga kommentarer: