söndag 6 maj 2007

ich bin ein berliner

Ace, Mango just det ja nu kommer det tillbaka till mig.
Vin är mycket farligt att konsumera i den takt och mängd som jag gjorde. Fast å andra sidan gjorde det mig lite snällare och mera förlåtande. Jag som är hardcore "det har inte gjorts någon bra musik sedan 85", med vissa undantag förståss.
Jag tyckte att det var bra igår just för att det spelades ny musik, jag anser nämligen att på sådana popklubbar har man en skyldighet till det. Det handlar ju om ny musik, dom är inte jag. Men visst får man stoppa in publikfrieri, BD, Bad cash quartet osv som Olle gillar, men det är ett enormt faux pas att spela young folks två gånger. Men det bästa var fan Apache mixen i "techno" rummet, jag var så nära att köra DANSEN, men riktigt så full var jag faktiskt inte.
Skam är något jag predikar, jag säger att det är vad som gör oss civilicerade, att det är vad som skiljer oss från aporna, men varför kan jag inte praktisera det själv?
Jag håller på att förlora min värdefulla skam, men om det får folk att gilla mig kan jag nog leva med den uppoffran
Laddade, peppade på väg hem bestämde vi oss för att vi skulle gå förbi Berlin Video (en förmodligen hardcore porrbutik eftersom den är mycket hemlig) och sno flaggan. Jag var så pep, men mitt liv är ju fullt av besvikelser och Berlin Video var stängt. Det vill säga att flaggan inte satt uppe! blev total lack.
Ingen flagga till balkongen makes clive a dull boy...
Någonstans längs vägen till Odenplans tunnelbana ramlar jag på rumpan, vet inte hur det gick till. Och på sjuelvan var jag tvungen att gå och stödja mig längs kylskåpen.
En helt OK kväll även för en selfconfesed narcissist och musik facist som jag.
Snart ska jag ta min kickbike och åka till Svedmyra om mitt balans sinne har återhämtat sig.

Dagens låt:
Depeche Mode-"Shame"

Inga kommentarer: