söndag 31 maj 2009

Aloha from hell

Jag lyckades somna igår trots EMD och Katy Perry på sanslöst hög volym. Nästan 1 timme sov jag innan jag blev väckt av Star Pilots (dom var med i melodifestivalen) på ännu högre volym. Jag låg där i sängen och försökte hålla ut, jag tänkte att festen är nog slut snart. men när "Let me Entertain you" kördes igång tog jag mitt förnuft till fånga. Så med sömndruckna ögon och ben som fortfarande verkade sova kravlade jag mig upp för de där jävla trapporna. Ringde på dörren för att möta min nemesis.
Om någon klagar över att man spelar hög volym vore väl det smartaste vara att be om ursäkt och gå in och sänka. Men nej hon skulle stå där och diskutera med mig, bortförklaringar om varför ingen lapp satts upp. Hon hade varit bortrest i en vecka. So what, det är ju inte så att man kommer på att man fyller 40 samma dag som man vaknar och dessutom var hon hemma hela fredagen. Jag ville bara få mitt sagt och gå men det tillät hon inte. Hon talade till mig som om jag vore ett barn. Och när hon lade handen på min axel fick jag nog. Jag är trött på att folk rör mig. Där brast det för mig. Jag sa åt henne att inte röra mig, gick ner och började gråta. som en bonus på det höll jag nästan på att svimma på väg ner för trappan. Och under hela den där "diskussionen" stod hennes hob till pojkvän bakom henne och bara stirrade. Jag hatar honom. Jag hatar henne. Hon fyllde 40 men hennes mentala mognad ligger på runt 14 om man ska gå efter musiken hon lyssnar på. Vilken kvinna med en uns självrespekt lyssnar på EMD?

Jag vaknade med huvudvärk.

Dagens låt:
the Cramps-"Peaople Aint no Good"

4 kommentarer:

Anonym sa...

fy fan.
let me enter.... är fan värre än när folk ska hålla på att skråla till singstar.
svenskar kan fan inte festa som folk.

rocky sa...

Alltså jag står ut med det mesta så länge det är inom en rimlig tid. Att BÖRJA spela hög musik kvart i tolv är fan inte OK.

Anonym sa...

inte mycket okej. hatar det jag med. har jag mot min vilja haft folk här som suttit och spillt vin i min säng och lämnat efter sig långa jävla hårstrån och skomärken och en hög med glas (för det går ju faktiskt inte att dricka ur samma, utan man måste ta ett nytt vid varje påfyllning), så har det varit tyst vid 23. även om det har varit lördag.

en jävla muppad granne spelade jason mraz's i'm yours och hade allsång, jävligt högt vid halv en morgon. hade jag haft en vattenslang hade jag kört stenhårt.

rocky sa...

Högtryckstvätt hade gjort mer ont.