fredag 11 februari 2011

Quizrÿche ftw!!

Ja då sitter man här igen med ännu en Pet Sounds quiz vinst under bältet och mår oförskämt bra. Det är knappt så att den rådande snöstormen kan få ner mig. Knappt, men vi struntar i det för tillfället. Och som förra gången vi vann trodde vi väl kanske att vi skulle hamna på en 7:e plats eller liknande. Det var väl inte riktigt vår favorit musik med all svenska indie som var skamligt överrepresenterad. Fast å andra sidan hade vi ju "toppat" laget, ut med Lisa in men Kalle. Jag kände mig mest nöjd och glad över att quizet var bra genomfört, att vi blev roade även om musiken var skit. Dessutom var det 41 intron, och intron är helt klart våran styrka. Och det kändes ganska bra när de rätta svaren lästes upp.
Jaha, då väntar en knapp månad fylld med ångest istället för en knapp timme med ångest över sittplatser. Äh det är det värt. Nu tar vi revansch.
Quizrÿche , full speed ahead!

3 kommentarer:

fredrik sa...

satan vad uselt du skulle tycka att sejdelns musik/filmquizz är. 25 ynka frågor. men det är trots allt trevligheten där som är avgörande, trots att det är på tok för mycket dålig stones/beatles.

sofia sa...

grattis som fan!

rocky sa...

25 frågor är inte tillräckligt att skilja agnarna från vetet.

Alla är välkomna den 10 mars!