måndag 12 april 2010

Sun trip

Jag fattar inte mac-datorn ännu så jag bloggar via mobben. Kavajväder med härligt skitigt hår, Destroyer och bokad Londonresa. Var ska man annars åka när man bara har några dagar ledigt. Brompton cementary nu kommer vi.

6 kommentarer:

Anonym sa...

byta från pc till mac är krångligare än vad man först vill tro. jag lär mig fortfarande grejer och behöver dunka mig i skallen när jag ska spara bilder från nätet.

rocky sa...

fick ett sammanbrott igår kväll över högerklick och Olles brist på pedagogik. Jag kollade bruksanvisningen idag och nu kan jag i alla fall det.

Anonym sa...

jag har så pass gammal mac så dubbelfingrarna finns inte på den här. jag får helt enkelt bara dra bild till skrivbordet. måste verkligen spara ihop till en ny. men det är fan inte lätt att spara ihop till dator när man har tatueringsmotiv på hög. en ganska hög hög numer.

rocky sa...

prioriteringar.

Anonym sa...

det är ju det. och tatueringar är nog lite lite prio trots allt. man blir hooked. så gör du t.rex kommer du göra fler. underarmen känns knappt heller. gå till ville, som är min gubbe på stuck tattoo vid fridhem. han är hur mjuk som helst. känns att han håller på först efter 3 timmar. han är dessutom billig och sjukt duktig på konturer.

sofia sa...

fan vad lik du är en kompis till mig på den här bilden. läskigt lika.